Waar komt onze ervaring vandaan?

  • van de werkvloer: als doktersassistente werkzaam geweest in zowel huisartsenpraktijken, ziekenhuis en spoedposten.
  • op management niveau: als locatie manager bij Huisartsenposten Zuidoost-Brabant, verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van 3 teams van doktersassistenten en het beheer van 3 locaties.
  • op organisatorisch niveau:  als interim-manager: in verschillende huisartsenpraktijken opdrachten naar tevredenheid afgerond.
  • op opleidingsniveau: als praktijkdocent voor de opleiding doktersassistenten de vakken triage en medisch technische handelingen onderricht.

De Uitzendgroep

In 2007 hebben we één van de eerste uitzendbureaus specifiek voor doktersassistenten opgericht, genaamd: “De Uitzendgroep” en het geweldige vak van doktersassistent zien veranderen in een veelomvattend en verantwoordelijk beroep.

Het is onze passie, daar kunnen we wat betekenen. We kennen de werkvloer, weten hoe we personeel moeten werven, eventueel kunnen bijsturen en kunnen coachen. Hierin zijn we gekwalificeerd en gediplomeerd.

 

Administratie & verloning

De facturatie en loonadministratie verzorgd InterSwapp samen met KeyTech Personele diensten. Zij blazen graag (zoals ze zelf zeggen) onopvallend op de achtergrond een toontje mee. KeyTech is in het bezit van alle benodigde verklaringen en certificeringen.

KeyTech Personele Diensten, www.keytech.nl, info@keytech.nl

Op al hun leveringen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van de NBBU van toepassing, gedeponeerd bij de KvK te Enschede onder nr: 06090035. Op uw verzoek zenden zij u kosteloos een exemplaar van de algemene leveringsvoorwaarden toe.

Huisartspraktijken die “Swappen”

Ziet u ook de voordelen van InterSwapp? Neem contact op om ook úw logo op deze website toe te voegen.